Conradweg 24 - 26, Bergen op Zoom

Omschrijving

SMARTLOG BERGEN OP ZOOM is een ontwikkeld hoogwaardig logistiek distributiecentrum gelegen op bedrijventerrein Noordland welke strategisch ligt tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam aan het Schelde-Rijnkanaal. Het terrein beschikt over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van binnenvaarthavens en directe aansluitingen op het rijkswegennet.

Bedrijvenpark Noordland is gelegen nabij de rijksweg A4 (Roosendaal-Antwerpen) en de A58 (Roosendaal-Breda). De rijksweg A4 voorziet in een snelle aansluiting op de rijksweg A29 richting Rotterdam.

Met een binnenhaven, 2 containerterminals, een spooraansluiting en een nieuw te ontwikkelen buitengaatse terminal beschikt bedrijventerrein Noordland over uitstekende multimodale voorzieningen. Dit betekent een grote flexibiliteit voor bedrijven die via Bergen op Zoom verladen.

Het logistieke complex omvat 48.265 m² en bestaat uit 3 hoogwaardige DC’s inclusief mezzanine en kantoorruimte. Alle DC’s zijn voorzien van een ESFR – sprinklerinstallatie (centrale bluswatervoorziening) waardoor deze geschikt zijn voor de opslag van koopmansgoederen.